Stjerneskud fra himlen,..

Godt at vide Stjerneskud med en helt helt anderledes panering, der toppes med lækker citron confit. Perfekt hvis du vil imponere dine gæster. Start gerne dagen før med citron confit og evt dild mayonnaisen,.. Råvarekurv Friske rødspættefileter Håndpillet rejer, hvis det skal være lækkert. Og det skal det. Sesamfrø – Hørfrø – Solsikkefrø – Græskarkerner Smør ristet brød…

Læs mere

Maltbrød

Godt at vide Denne brødopskrift giver 4 brød. Det anbefales at have en røremaskine. Skal koldhæve i 24 timer. Du kan nøjes med at bage to brød, og lade dejen stå på køl i op til et par dage. Den vil blot udvikle smag. Råvarekurv 1200 g. Manitoba mel 200 g. Ølandshvede fint sigtet 2…

Læs mere

Lasagne, gør det “rigtigt”

Jeg bruger en grundopskrift på en “ragu” den officelle opskrift iflg dette site. Italiens akademiske/officelle opskrifter. Meget interessant side for de nørdede. Men jeg har selvfølgelig rettet i den. Kødsovsen! Bladselleri Gulerod Løg/hvidløg Laurbær Tomat på dåse, en GOD een af slagsen. Jeg køber altid de hele. Tomat puré Et par grene frisk timian En…

Læs mere
Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked